Opplev NORGE
med Voice of Norway

Guiding i ditt eget tempo på stedene du besøker! Få historier og nyttig informasjon der du er!

Voice of Norway app

Som reisende i Norge får du enkel tilgang til informasjon om kultur og historie underveis på hele reisen med appen Voice of Norway. Innholdet spenner fra barnefortellinger til krigshistorie og vikingslag!

Slik virker appen

Innholdet tilpasses din GPS-lokasjon. Du velger språk og så er du i gang.

Listen to audioguide examples

Start video
Start video
Start video
Start video
Start video
Billedhugger_Brynjulf_Bergsliens_statue_av_Henrik_Wergeland_i_Spikersuppa_Voice_Of_Norway_Lydguide_Reiseguide_Turistguide_Audioguide_Oslo

Historisk byvandring i Oslo i ditt eget tempo

Har du ofte lurt på hvilke historiske hendelser som foregikk akkurat på den plassen du står ved eller nettopp gikk forbi? Eller kanskje skulle du ønske du at du visste mer om de statuene ved siden av deg, eller hvilke hendelser og personer som har vært med på å bygge opp og formet byen du befinner deg i?

Vi har nå gjort litt av Oslo’s historie tilgjengelig for alle og enhver, i Voice Of Norway appen.

Read More »
Molde-city-audio-guide-night

Voice of Norway nå også på japansk i Molde

Voice of Norway vokser stadig,

og mengden av innhold utvikles hele tiden. På grunn av stor etterspørsel etter innhold på japansk, fra japanske turister, har vi nå oversatt og fått på fortellerstemme på japansk på en stor del av Moldeguiden.

Read More »
Molde-turister-lokale-lokalbefolkning-guide-lyd-historie-formidling

Molde kommune tilbyr lydguiding til lokalbefolkning og besøkende

Molde kommune har nå lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære så mye mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Audiovisuell guiding gjennom Voice of Norway åpner opp for en sømløs måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv.

Read More »
Borgny-Bokkeren-Statue-Alesund-Guiding-historie-Voice-Norway

Skreddersydd historiefortelling for skolebarn

Jenta Borgny er hele Norge sin historieforteller for skolebarn. Hun er både tid- og stedløs. Borgny kan fortelle deg om alt fra verdenskrigene til bybranner, og hvordan hun opplevde dem.

En audiovisuell reise gjennom tid og rom i mange av Norges historiefylte byer. Passer perfekt som et supplement i skolens undervisningsopplegg.

Read More »

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.