Opplev NORGE
med Voice of Norway

Guiding i ditt eget tempo på stedene du besøker! Få historier og nyttig informasjon der du er!

Foto: John Aavitsland

kart VoiceofNorway

Som reisende i Norge får du enkel tilgang til informasjon om kultur og historie underveis på hele reisen med appen Voice of Norway. Innholdet spenner fra barnefortellinger til krigshistorie og vikingslag!

Slik virker appen

Innholdet tilpasses din GPS-lokasjon. Du velger språk og så er du i gang.

Lytt til eksempler på fortellerstemmer

Start video
Start video
Start video
Start video
Start video

Siste nytt

Arctic Train tilbyr lydguide på Ofotbanen

-Det har vært stor etterspørsel etter guiding på vår strekning langs Ofotbanen – som er en av Europas vakreste togreiser. Med lydguiden Voice Of Norway får nå alle turister tilgang til historiene langs ruta, både rallarhistorier, krigshistorier og om turmuligheter i området. Turen blir mer innholdsrik og det gir muligheter for flere opplevelser i området, sier Kjetil Westby Bjørkaas, project manager i Arctic Train, som ønsker alle velkommen til både nordlysshow og arktiske opplevelser.

Read More »

Romsdalsmuseet med digital moro for barn

-Nå tilbyr vi digital moro for barn på museet. Sjekk ut rebusvandring på museumsområdet allerede nå. Utover høsten kommer det både spøkelsesjakt og jakt etter fjøsnissen. I tillegg er barna med i trekning av fine premier, sier Birgitte Nielsen, museumspedagog ved Romsdalsmuseet.

Read More »

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.