fbpx
Rebus 17 mai Torvteigen borettslag aktivitet Voice Of Norway Lydguide audioguide

Borettslag med digital 17.mai rebus for beboerne!

Torvteigen borettslag i Ålesund har i forbindelse med årets 17. mai feiring laget en ekstra artig utfordring til barnefamiliene i forbindelse med feiringen. Styreleder i borettslaget, Pål Nes, som i år organsiserer en ekstraordinær fest med skolekorps og artige aktiviteter for de minste, gleder seg til arrangementet og at den digitale rebusen blir tatt i bruk.

Rebus og kartorientering

Årets 17. mai feiring vil bli annerledes enn hva vi er vant til. På grunn av tiltakene som er blitt iverksatt denne våren, må man tenke utenfor boksen.

Pål, styreleder i Torvteigen borettslag, tok kontakt med Voice Of Norway i forbindelse med det “korona-godkjente” 17. mai arrangementet som skal foregå på borettslagets uteområde.

-Tanken om å få folk i aktivitet utendørs, etter hele to måneder med mye innetid, gjorde veien var kort for å få på plass en digital rebus. Deltagerne bruker appen på sin egen mobil gjennom hele rebusen.

Pal Nes Torvteigen borettslag digital rebus app voice of norway

“Det er genialt med en digital rebus, der vi slipper papir og blyanter, og slipper å henge opp plakater rundt om kring i naturen på løypa der rebusen går” sier Pål, som også forklarer viktigheten i at folk nå endelig får kommet seg ut og bevegd seg skikkelig i friluft.

Rebus Voice Of Norway App 17 mai

På 1-2-3 så er du i gang

Konseptet er enkelt. Last ned appen Voice Of Norway, tillat stedstjenester, og last ned ruten “Torvteigen – 17. mai rebus for barn”. Aktiver ruten, og du blir tatt inn i kartet på telefonen.

På kartet er det lagt ut sju pinner. Ved hver pinne ligger det en bokstav. Hver pinne har en ring rundt seg, på ca 10 meter radius. Når du beveger deg innenfor radiusen, vil bokstaven vises på telefonskjermen. Med andre ord må du ut å gå!

Når alle bokstavene er funnet, settes de sammen til et løsningsord, som sendes inn. 

Alle som har vært med og fullført rebusen er med på  trekning av premie den 17 . mai, på Torvteigen.

“Dette vet jeg blir veldig kjekt for alle sammen, ikke bare barn og unge. Her skal alle i familien ut og lete, bestefar og bestemor også, og du må blant annet  både opp på Husafjellet og ned i fjøra for å finne alle bokstavene. Og premie til de heldige, det skal det bli!” sier Pål avsluttende.

Voice Of Norway ønsker alle sammen lykke til, og god leting!

Bruk samme App på reise gjennom hele Norge

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan legge til rette for denne typen formidling i din region eller område!

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.