Publiser dine attraksjoner

Voice of Norway publisher

En app for lokale attraksjoner i hele landet.

Voice Of Norway er en landsdekkende app for blant annet lokale reiselivsaktører, kommuner, fylkeskommuner, skulpturparker, museum, historielag og persontransport-selskaper. Her kan hver aktør enkelt selv legge inn og publisere lokalt innhold. Velg fra ett til mange punkt. Appen formidler innholdet med bilder, fortellerstemme og tekst, på flere språk.

Publiser innhold på 1-2-3
POI = Point Of Interest (interessepunkter)

En app for lokale attraksjoner i hele landet.

Slik virker appen

Få ideer om hvordan dere kan bruke appen. Les mer om innhold, bilder, språk, ruter, kart og punkt.

Gode fortellerstemmer på mange språk

Start video
Start video
Start video
Start video
Start video
Polar Park Arctic Wildlife Centre
«Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter - etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder - Jens-Kristian Dybwad
Hardangervidda Nasjonalparksenter - Skinnarbu
"Sommeren 2019 fikk installert vår naturguide-lydguide på Voice of Norway for vår 2,5 km lange natursti "Oldemorsstien".

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice of Norway, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer.

Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!"

- Per Lykke, Styreleder
Møre og Romsdal fylkeskommune
“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»

   Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune
Molde kommune
«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl
Tynset kommune
"Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice Of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Voice of Norway teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt."

Stein Jaran Kaasin - kulturkonsulent
Previous
Next

Siste nytt

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.