Publiser dine
attraksjoner

Bli en del av Voice Of Norway appen. Gjør dine historier og din informasjon tilgjengelig.

Voice of Norway publisher

En app for lokale attraksjoner i hele landet.

Voice Of Norway er en landsdekkende app for blant annet lokale reiselivsaktører, kommuner, fylkeskommuner, skulpturparker, museum, historielag og persontransport-selskaper. Her kan hver aktør enkelt selv legge inn og publisere lokalt innhold. Velg fra ett til mange punkt. Appen formidler innholdet med bilder, fortellerstemme og tekst, på flere språk.

Som kunde får du tilgang til Voice of Norway sitt publiseringsverktøy

Intuitivt og enkelt brukergrensesnitt.

Som kunde får du tilgang til Voice of Norway sitt publiseringsverktøy

Intuitivt og enkelt brukergrensesnitt

Så enkelt publiserer du innholdet ditt

POI = Point Of Interest (interessepunkter)

Så enkelt er det å publisere

1

Skriv norsk tekst på attraksjonen.

2

Plasser GPS-punkt på kartet.

3

Last opp bilder/film

4

Velg språkene du vil ha med.

5

Vi oversetter teksten og spiller inn lyden i lydstudio.

6

Publiser.

Slik ser det ut etter publisering

Bilde Friaren – Syv søstre

Tekst

Skriv en tekst på norsk.

(Voiceover og oversetting tar vi oss av).

Bilde

Legg inn bilde fra attraksjonen.

Kart

Plasser punkt på kartet.

Lytt til eksempler på fortellerstemmer

Start video
Start video
Start video
Start video
Start video

Enkel prisoversikt

Vi tilbyr fem pakkeløsninger:
SINGEL   ENTRY   BASIC   PREMIUM   ENTERPRISE

Sjekk spamfilteret/søppelposten din hvis du ikke mottar e-posten fra post@voiceofnorway.com.
Marker e-posten fra oss som trygg.

Automatisk avspilling med Geofence-teknologi

Med geofence-teknologi blir informasjonen tagget i forhold til plassering i landskapet. Når sluttbrukeren (for eksempel turisten eller den barneskole-elevene som er på klassetur) nærmer seg objektet/stedet, aktiveres og formidles informasjonen automatisk med bilder, tekst og lyd.

Aktiveringsavstanden tilpasses type punkt; f.eks har et fjell større radius enn en statue.

Referanser

Polar Park Arctic Wildlife Centre
«Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter - etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder - Jens-Kristian Dybwad
Hardangervidda Nasjonalparksenter - Skinnarbu
"Sommeren 2019 fikk installert vår naturguide-lydguide på Voice of Norway for vår 2,5 km lange natursti "Oldemorsstien".

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice of Norway, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer.

Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!"

- Per Lykke, Styreleder
Møre og Romsdal fylkeskommune
“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»

   Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune
Molde kommune
«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl
Tynset kommune
"Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice Of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Voice of Norway teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt. Om du kommer kjørende gjennom Tynset, eller går til fots i sentrum, får du historiene fortalt helt automatisk!"

Stein Jaran Kaasin - kulturkonsulent
Previous
Next

Siste nytt

På Smøla planlegger du unike ferieopplevelser via app – akkurat slik du vil ha det!

-Vi ser en ny type reisende som ønsker å innhente informasjon selv og planlegge reisene ut fra egne interesser. “Tilgjengelighet” ble dermed et viktig stikkord da vi skulle gjøre planleggingen enklere for våre besøkende. Nå tilbyr vi app på mobilen slik at turistene kan jakte på de kulturelle skattene som de er interessert i, sier Lena Knutsen, næringskonsulent Smøla Nærings- og kultursenter KF.

Read More »
Kart Molde digital rebus Øverlandsvatnet Stikk Ut Voice Of Norway

Digital rebus-vandring i Molde! Få med hele familien ut på tur!

Inviter venner og famile med på tur og bli med på de to nye rebusutfordringene i Molde! Den ene rebusen ligger i Moldemarka, og er kjent som Stikk UT! turen Midtveishuken ved Øverlandsvatnet. Den andre rebusen ligger langs Den grønne korridor. Alt du trenger er et par tursko, gode klær og din egen mobil, så er du i gang!

Read More »
Rebus 17 mai Torvteigen borettslag aktivitet Voice Of Norway Lydguide audioguide

Borettslag med digital 17.mai rebus for beboerne!

Torvteigen borettslag i Ålesund har i forbindelse med årets 17. mai feiring laget en ekstra artig utfordring til barnefamiliene i forbindelse med feiringen. Styreleder i borettslaget, Pål Nes, som i år organsiserer en ekstraordinær fest med skolekorps og artige aktiviteter for de minste, gleder seg til arrangementet og at den digitale rebusen blir tatt i bruk.

Read More »
Historiefortelling for barn og unge i Norge

Hele Norge sin Borgny

Borgnybøkene leses over hele Norge og brukes i skoler og barnehager som undervisning. I Kristiansund kom NRK på besøk da barna lærte om andre verdenskrig. Nå er Borgny klar for kultur- og historieformidling gjennom Voice Of Norway sin GPS styrte app.

Read More »
Nasjonalteateret audioguide lydguide reiseguide app voice of norway turisti i norge reiseapp

Smarte kommuner velger guiding på mobil

I tider der vi er oppfordret til å unngå folkemasser anbefaler vi smart-guiding – profesjonell audiovisuell guiding på mobilen. Så enkelt kan din kommune tilby smart-guiding til fastboende og besøkende.

Read More »
Billedhugger_Brynjulf_Bergsliens_statue_av_Henrik_Wergeland_i_Spikersuppa_Voice_Of_Norway_Lydguide_Reiseguide_Turistguide_Audioguide_Oslo

Historisk byvandring i Oslo i ditt eget tempo

Har du ofte lurt på hvilke historiske hendelser som foregikk akkurat på den plassen du står ved eller nettopp gikk forbi? Eller kanskje skulle du ønske du at du visste mer om de statuene ved siden av deg, eller hvilke hendelser og personer som har vært med på å bygge opp og formet byen du befinner deg i?

Vi har nå gjort litt av Oslo’s historie tilgjengelig for alle og enhver, i Voice Of Norway appen.

Read More »
Molde-city-audio-guide-night

Voice of Norway nå også på japansk i Molde

Voice of Norway vokser stadig,

og mengden av innhold utvikles hele tiden. På grunn av stor etterspørsel etter innhold på japansk, fra japanske turister, har vi nå oversatt og fått på fortellerstemme på japansk på en stor del av Moldeguiden.

Read More »
Molde-turister-lokale-lokalbefolkning-guide-lyd-historie-formidling

Molde kommune tilbyr lydguiding til lokalbefolkning og besøkende

Molde kommune har nå lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære så mye mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Audiovisuell guiding gjennom Voice of Norway åpner opp for en sømløs måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv.

Read More »
Borgny-Bokkeren-Statue-Alesund-Guiding-historie-Voice-Norway

Skreddersydd historiefortelling for skolebarn

Jenta Borgny er hele Norge sin historieforteller for skolebarn. Hun er både tid- og stedløs. Borgny kan fortelle deg om alt fra verdenskrigene til bybranner, og hvordan hun opplevde dem.

Skolebarna får en audiovisuell reise gjennom tid og rom i Norges historiefylte byer. Passer perfekt som et supplement i skolens undervisningsopplegg, og med bruk av egen mobiltelefon.

Read More »

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.