fbpx
Audioguide reiseguide FRAM BUSS TRAVEL LIKE THE LOCALS VoiceOfNorway

Vi gratulerer FRAM med hele 16 nye guideruter i Møre og Romsdal

-Med vår siste bestilling er vi et godt stykke på veg til målet om å tilby en Voice of Norway-guide for alle våre Travel like the locals-turer, sier Marit Holen i FRAM.

-Vårt konsept Travel like the locals – ferdig planlagte turer med kollektivtransport – gir våre kunder en fin reise med kollektivtransport til populære reisemål i Møre og Romsdal. Med lydguider fra Voice of Norway kan vi tilby vår reisende mer enn selve reisen, nemlig innsikt i området de besøker. Voice of Norway gjør dette på en spennende måte, og vi ser at en stor andel av våre reisende laster ned guide der dette er tilgjengelig.

Med vår siste bestilling er vi et godt stykke på veg til målet om å tilby en Voice of Norway-guide for alle våre Travel like the locals-turer, sier Marit Holen i FRAM.

Travel like the locals med lydguiding i hele Møre og Romsdal

FRAM utvider tilbudet til sine Travel like the locals passasjerer ved å utvide fra 10 til 25 rundturer og enveisturer med helautomatisk lydguiding på norsk og engelsk. Over 1.300 passasjerer Travel like the locals passasjerer benyttet lydguide tjenesten i 2019. De reisende får fakta rundt attraksjoner og historiske steder som passeres på veien, fortalt rett på øret med behagelige fortellerstemmer på valgt språk.

2020 sesongen er i gang, og vi i Experio/Team Voice Of Norway, er i full gang med produksjon og manus-forfatting til audioguidene som skal benyttes på 16 reiseruter som FRAM tilbyr.

Vi er stolte over av å få være en del av reiseopplevelsen som FRAM (Møre og Romsdal fylkeskommune) tilbyr til sine reisende gjennom det voksende Travel like the locals konseptet.

FRAM lykkelig passasjer lytter til voice of norway fortellinger

FRAM sine “Travel like the locals”-turer – eller på norsk «Reis som de lokale», er turer som går med ordinære rutebusser, ferger og hurtigbåter. FRAM har planlagt reisen for deg slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen. Du reiser på egenhånd – det er ingen guide eller turleder med, men på de fleste turene får du nå audiovisuell guiding med Voice of Norway appen.

På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger. Du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe – på samme måte som de lokale reisende! Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan legge til rette for denne typen formidling i din region eller område!

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.