Infowebinar

Bli med oss på en opplysende reise inn i fremtiden for norsk kultur- og reiselivsformidling! Delta i vårt infowebinar for å utforske de banebrytende mulighetene som Voice Of Norway smartguide tilbyr. Dette webinaret er ikke bare en introduksjon, det er en invitasjon til å bli en del av en innovativ felles formidlingsplattform som vil revolusjonere hvordan vi deler og opplever norsk kultur og reiseliv.

Registrer deg for vårt inspirerende webinar og lær mer om hvordan Voice Of Norway skiller seg fra standard audioguider. Vår smartguide er en unik plattform som tilbyr en rik blanding av lyd, tekst og bilder, alle sammenkoblet i en sømløs, posisjonsbasert opplevelse. Dette betyr at innholdet presenteres nøyaktig når og hvor det er mest relevant for brukeren, og gir en dypere, mer meningsfull forbindelse til stedet de besøker.

Oppdag hvordan Voice Of Norway kan forbedre opplevelsen for dine gjester, besøkende, passasjerer og turister. Vår plattform er skreddersydd for å gjøre historiene, informasjonen og opplevelsene mer levende og engasjerende. Gjennom vår teknologi kan du nå ut til et bredt publikum på en måte som er både informativ og underholdende.

Med Voice Of Norway er din historie alltid tilgjengelig, nøyaktig der og når den trengs. Vår smartguide tilbyr en dynamisk måte å dele informasjon på, gjennom et mangfold av språk og tilpasset til ulike publikumsgrupper. Enten det er familier på utflukt, kulturinteresserte, eller globetrottere, kan du nå engasjere dem på en måte som aldri før har vært mulig.

 

Meld deg på webinaret for å lære om hvordan dere kan gi deres gjester, besøkende, passasjerer og tilreisende en bedre opplevelse.

Voice Of Norway – løsningen er tilgjengelig døgnet rundt, året rundt og du kan formidle dine historier og informasjon på så mange språk du måtte ønske. 

Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor og bli med på et kjekt infowebinar om løsningen.

Tema

Få dine historier og relevant informasjon inn i smartguiden Voice Of Norway. Ditt sted blir en del av en felles plattform, der reisende kan bruke samme appen på mobilen, på reise gjennom hele Norge.

  • For alle bransjer
  • Ditt innhold i smartguiden
  • Hva audioguide og hologram er
  • Innhold, språk og kvalitet
  • Hva det koster
  • Fordeler lokalt og nasjonalt
  • Smittevennlighet og bærekraft
  • Hvordan kommer man i gang 


 

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å være i forkant av digital innovasjon innen kultur- og reiselivssektoren. Registrer deg for vårt webinar i dag, og ta det første steget mot å transformere din formidling og bli en del av fremtidens kultur- og reiselivsopplevelse!

Registrer deg her: