Kontakt oss for mer informasjon

kart VoiceofNorway Turistguide Guide

I Voice Of Norway samarbeider vi med ledende aktører fra ulike bransjer.
Kontakt oss i dag for å se hvordan våre engasjerende guider kan forbedre opplevelsen av din destinasjon.

Vennligst oppdater siden på nytt hvis 'Kontakt oss'-skjemaet ikke vises. Du kan oppdatere siden ved å trykke på F5-tasten.

Enestående smartguider med audio, kart og bilder. Din reiseledsager og turistguide.

Voice of Norway har potensialet til å fullstendig transformere opplevelsen for besøkende ved å tilby skreddersydde audioguider som er rikt illustrert med lyd, kart og bilder. Dette innovative konseptet lar gjestene utforske destinasjoner i sitt eget tempo, noe som ikke bare er smittevennlig, men også gir en mer personlig og uforstyrrende opplevelse sammenlignet med tradisjonelle gruppeturer. Ved å trekke veksler på inngående lokalkunnskap, beriker Voice of Norway hver tur med skjulte perler og fengslende lokale historier, noe som skaper en dypere og mer autentisk forbindelse til hvert enkelt sted.

Appens teknologi sikrer en sømløs og integrert opplevelse over hele Norge. Dette uten behov for ekstra utstyr eller inngrep i naturen. 

Med fleksible betalingsløsninger blir tjenesten tilgjengelig for et bredere publikum. Et åpent API sikrer enkel integrasjon med eksisterende plattformer og tjenester. Voice of Norway introduserer også innovative funksjoner som hologrammer, interaktive quizzer og skjermløsninger. Alt dette gjør læringen engasjerende og minneverdig for alle aldersgrupper.

Gjennom å kombinere disse elementene forvandler Voice of Norway et enkelt besøk til en rik og helhetlig reiseopplevelse. Det er ikke bare lærerikt og underholdende, men også dypt respektfullt overfor miljøet og lokalsamfunnene. Ved å velge Voice of Norway, velger man en opplevelse som resonnerer lenge etter at reisen er over, og som bidrar til en bærekraftig fremtid for turisme.

Kontakt oss

Lanserer audioguide på Raumabanen

Nå kan reisende på Raumabanen få en gratis audioguide som forteller om opplevelser langs strekningen. Se hva SJ Norge skriver i en pressemelding her: Raumabanen.