AUDIOGUIDE

Ekte historier
- fortalt med ekte fortellerstemmer

“Med en fortellerstemme som smyger seg behagelig inn i øregangene, får turistene høre historier som spenner fra vikinggraver, stavkirker, bybrann, naturfenomen, krigshistorier til barnefortellinger”

 

Start video

Guide når du selv ønsker det

Din egen formidling
av kultur, historie og severdigheter
-på ditt sted

  • Løft frem severdigheter i egen kommune
  • Lokale historier er laget av dere
  • Besøkende kan oppleve mer og være lengre

Bruksområder for audioguide

Audioguider tilpasset voksne

Presenter din region gjennom historiefortelling, bilder og kart på mobil.

Du gir reisende en meropplevelse med audioguide på togturen, bussen, båten, museum, i parkanlegg, skulpturparker, i jakten på streetart, krigshistorier, gravrøyser, helleristninger, huler og andre skjulte perler.

Audioguide kan brukes både inne og ute.

Digital moro og læring for barn

Lag quizruter, bokstavrebus og digital skattejakt for barn. Her kan dere legge inn premier og endre oppsettet på jakten så ofte du vil.

Eksempelvis kan en quizrute går på en tursti. Et museumsområde kan ha forskjellige digitale opplevelser på området og endres etter årstider. Barn kan lete etter digital ballonger om sommeren, om høsten jakter de på spøkelser, rundt jul leter de etter nisser, mens de til påske prøver å finne påskeharene.

Barna lærer seg å bruke kart basert på GPS, de blir kjent med nærområdet, det er moro, gir motivasjon, og ikke minst fysisk aktivitet.

Guiding for barn langs Akerselva med appen Voice Of Norway

Audioguide for barn

I samarbeid med barnebokforfatter Jan Hogne Christiansen tilrettelegger nå Voice of Norway audioguider med godt pedagogisk innhold tilrettelagt et yngre publikum.

Barna blir kjent med lokal historie gjennom den unge og tidløse historiefortelleren “BORGNY

Slik virker audioguiden
Voice Of Norway

Dine besøkende velger rute, språk, laster ned, og så er de klare!

Hvem kan bruke Voice Of Norway?

Lokale historier
i audioguiden
Voice Of Norway

Voice of Norway publisher

Lett å komme i gang

Etter at dere har vært gjennom vårt opplæringsprogram kan dere selv legge innholdet i publiseringsverktøyet. Vi sørger for at innholdet ditt blir kvalitetssikret og i tillegg oversatt og innspilt med profesjonelle fortellerstemmer, hvis dere ikke velger å gjøre dette selv.

Fordelene
-slik våre kunder ser det

Verner villrein i Rondane med audioguide

-De store verneområdene i Rondane sikrer at samspillet i naturen ikke blir forstyrret, og de er en viktig del av arbeidet med å hindre at planter og dyr blir utryddet. Samtidig er dette også områder vi mennesker ferdes i, -og ikke alltid er kunnskapen om vern god nok når vi ferdes i beiteområder til villrein. Med audioguide og digitale stier kan vi oppfordre til adferd som ikke resulterer i skade for dyr og natur.

Les mer »

Slik får du fornøyde reisende 

-Har du noen gang lurt på hva du ser når du sitter på toget, bussen eller båten? Nå kan dine reisende få en audioguide som gir dem en komplett og forfriskende reiseopplevelse som er både underholdende og lærerik.

Les mer »

Lag quiz basert på GPS lokasjon

-Både geitene og Voice Of Norway bruker geofence (GPS) teknologi med et bestemt formål. For geitene betyr det at de må holde seg i et bestemt område. I Voice Of Norway dukker quiz opp når dine gjester er på bestemte steder. Digital guiz er moro langs natur- og kulturstier, i museum og parker, og i forbindelse med teambuilding og læring på skole. Ved behov for å kontrollere grupper med mennesker og deres bevegelsesmønster, og følelsen av kjedsomheter i venting i køer, er dette en smart måte å løse utfordringen på.

Les mer »
Audioguide på The Fjords

Bærekraft på alvor – hos The Fjords

-Våre gjester nyter stillheten, opplevelsen og historiene underveis langs de fantastisk flotte norske fjordene våre. De elektriske båtene lar reisende høre fuglekvitter og lytte til lyden av klukkende vann, i stedet for båtmotor og vibrasjoner. Guidingen skjer via deres egen mobil og reisende velger selv om de vil delta. Stillheten og roen er magisk, og vi har følelsen av å være helt inne i naturen, men uten å sette spor, sier John Vonli, daglig leder hos The Fjords.

Les mer »

Flere intervju på Aktuelt