AUDIOGUIDE

Ekte historier
- fortalt med ekte fortellerstemmer

“Med en fortellerstemme som smyger seg behagelig inn i øregangene, får turistene høre historier som spenner fra vikinggraver, stavkirker, bybrann, naturfenomen, krigshistorier til barnefortellinger”

 

Start video

Guide når du selv ønsker det

Din egen formidling
av kultur, historie og severdigheter
-på ditt sted

  • Løft frem severdigheter i egen kommune
  • Lokale historier er laget av dere
  • Besøkende kan oppleve mer og være lengre

Bruksområder for audioguide

Audioguider tilpasset voksne

Presenter din region gjennom historiefortelling, bilder og kart på mobil.

Du gir reisende en meropplevelse med audioguide på togturen, bussen, båten, museum, i parkanlegg, skulpturparker, i jakten på streetart, krigshistorier, gravrøyser, helleristninger, huler og andre skjulte perler.

Audioguide kan brukes både inne og ute.

Digital moro og læring for barn

Lag quizruter, bokstavrebus og digital skattejakt for barn. Her kan dere legge inn premier og endre oppsettet på jakten så ofte du vil.

Eksempelvis kan en quizrute går på en tursti. Et museumsområde kan ha forskjellige digitale opplevelser på området og endres etter årstider. Barn kan lete etter digital ballonger om sommeren, om høsten jakter de på spøkelser, rundt jul leter de etter nisser, mens de til påske prøver å finne påskeharene.

Barna lærer seg å bruke kart basert på GPS, de blir kjent med nærområdet, det er moro, gir motivasjon, og ikke minst fysisk aktivitet.

Guiding for barn langs Akerselva med appen Voice Of Norway

Audioguide for barn

I samarbeid med barnebokforfatter Jan Hogne Christiansen tilrettelegger nå Voice of Norway audioguider med godt pedagogisk innhold tilrettelagt et yngre publikum.

Barna blir kjent med lokal historie gjennom den unge og tidløse historiefortelleren “BORGNY

Slik virker audioguiden
Voice Of Norway

Dine besøkende velger rute, språk, laster ned, og så er de klare!

Hvem kan bruke Voice Of Norway?

Lokale historier
i audioguiden
Voice Of Norway

Voice of Norway publisher

Lett å komme i gang

Etter at dere har vært gjennom vårt opplæringsprogram kan dere selv legge innholdet i publiseringsverktøyet. Vi sørger for at innholdet ditt blir kvalitetssikret og i tillegg oversatt og innspilt med profesjonelle fortellerstemmer, hvis dere ikke velger å gjøre dette selv.

Fordelene
-slik våre kunder ser det

Personlig guide vs audioguide

Personlig guide vs audioguide

-En audioguide er en forhåndsinnspilt lydtur som kan aksesseres gjennom en enhet som en smarttelefon. Personlige guider eller turguider, på den annen side, er levende mennesker som leder en gruppe besøkende gjennom et sted eller attraksjon, og gir informasjon og svarer på spørsmål i sanntid. Vi har sammenlignet disse to guide-formene.

Les mer »

På gjengrodde stier med Ingvar Ambjørnsen

-Rabagasten som ble outsidernes nye stemme på 80-tallet, en av Norges største fortellere, ja faktisk en rockestjerne innen norsk litteratur og ikke minst Larviks æresborger. Vi snakker om Ingvar Ambjørnsen som vi nå løfter over i audioguidesjangeren, sier Kjeld-Willy Hansen.

Les mer »

Verner villrein i Rondane med audioguide

-De store verneområdene i Rondane sikrer at samspillet i naturen ikke blir forstyrret, og de er en viktig del av arbeidet med å hindre at planter og dyr blir utryddet. Samtidig er dette også områder vi mennesker ferdes i, -og ikke alltid er kunnskapen om vern god nok når vi ferdes i beiteområder til villrein. Med audioguide og digitale stier kan vi oppfordre til adferd som ikke resulterer i skade for dyr og natur.

Les mer »

Slik får du fornøyde reisende 

-Har du noen gang lurt på hva du ser når du sitter på toget, bussen eller båten? Nå kan dine reisende få en audioguide som gir dem en komplett og forfriskende reiseopplevelse som er både underholdende og lærerik.

Les mer »

Flere intervju på Aktuelt