fbpx

Jakter på digitale ballonger i Molde sentrum

VoiceOfNorway Moldesentrum ballongsprekking reiseguide turistguide lydguide audioguide Moldesentrum

-Så moro, sier de tre 12 åringene Mathias, Kasper og Marius. De er klar for å sjekke ferdighetene i bruk av kart basert på GPS lokasjonen på mobilen. Som belønning sprekker de digitale ballonger. 

-Jeg fant enda en! Hører jeg på motsatt side av torget. -Jeg også! Hører jeg ved kaia. Guttene springer rundt og synes dette er kult. 

Digitalt kart

-Dette må jeg vise på skolen. Vi kan bruke appen når vi skal lære oss å bruke kart, sier Mathias. Vi ser jo hvor vi er på kartet og hvilken vei vi må gå for å finne neste ballong. -Og det er gøy med konkurranse underveis, skyter Kasper og Marius inn.

Lek og lær med app

-Torget i Molde er en fin plass for aktiv lek. For barn rundt 12 år er appen med blant annet ballongsprekking en fin aktivitet mens foreldre handler eller slapper av på kafe, sier Stine Melbø fra Molde Sentrum

-Appen er gratis og barna får være både i aktivitet, konkurrere, samarbeide og lære kart på samme tid. Sjekk også ut flere aktiviteter med appen for både barn og voksne.

Premie fra Oskar Sylte

-I forbindelse med  høstens aktiviteter i sentrum er det Oskar Sylte som stiller med premiene, avslutter Stine.

Flere guide- og quizeruter for hele familien

-Vi har flere guideruter i Molde, som er tilrettelagt for både barn og voksne, alt ligger gratis tilgjengelig i appen Voice Of Norway. På denne måten får du lære mer om byen vår mens du samtidig er ute på tur.

Hilde Bergebakken, Molde Næringsforum

Ta barna med på Quiztur

Ut på tur! Med appen kan barna følge med på kartet hvor de går og hvor bokstavene i quizen er. Sammen med foreldre kan de finne løsningsordet og sende det inn via appen. Både karttrening og moro på samme tid.

  • Rundt Øverlandsvannet (Midtveishuken)
  • Den grønne korridor (Fra sentrum, Storlihytta og Varden)

Lydguide med mobil
-bli kjent med byen din

Molde (46 punkt)

  • Vet du at det er Helleristninger på Bjørset?
  • Hvem har laget skulpturen Jazzgutten?
  • Hva kan du om bybrannen?
  • Hva sydde de på Superb-gården og hvor er den?

 

Romsdalsmuseet (10 punkt)

  • Visste du at kapellet  bare var tenkt som utstillingslokale for gammelt kirkeinventar? 
  • Eller at de ikke hadde utedo på 1600-tallet? Hvor gikk de på toalettet da tro?

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan legge til rette for denne typen formidling i din region eller område!

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.