Hardangervidda Nasjonalparksenter Skinnarbu Audioguide Reiseguide Turistguide VoiceofNorway

Lydguide på 10 språk på Oldemorstien hos Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu

Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu sine gjester nyter turen på Oldemorstien med sin egen mobiltelefon. Med Voice of Norway appen får besøkende helt automatisk historier fortalt underveis på turen, på valgfritt språk. Naturstien med appen som guide har blitt veldig godt mottatt, i følge nasjonalparksenteret.

På hele ti språk har Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu lagt til rette lydguiden til sine gjester, gjennom Voice of Norway. Viktig informasjon om dyreliv og vegetasjon, smeltes sammen med krigshistorie og poesi i den godt mottatte lydguiden på Oldemorstien .

hardangervidda nasjonalparksenter skinnarbu oldemorstien turguide turistguide audioguide lydguide

På Oldemorstien får man en lett og god blanding av forskjellige historier. Her lytter turgåerne til historien om tungtvannssabotørene som vokste opp på Rjukan, og som brukte området på Skinnarbu til jakt, friluftsliv, og skiturer.

Manuset og bilder til den audiovisuelle guiden er utarbeidet internt av naturveileder på nasjonalparksenteret, Ida Margrethe Hybertz Brennodden.

Etter at manus på norsk var ferdigstillt, ble oversettelser til ni språk og innlesing på 10 språk, fullført på 4 uker, av Voice of Norway teamet.

Den audiovisuelle guiden “Oldemorstien” var dermed klar for publisering til offentligheten, og ble raskt tatt veldig godt i mot av Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu sine besøkende.

Voice of Norway vekker internasjonal interesse

Stor interesse allerede første måned

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan legge til rette for denne typen formidling i din region eller område!

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.