Hardangervidda Nasjonalparksenter Skinnarbu Audioguide Reiseguide Turistguide VoiceofNorway

Lydguide på 10 språk på Oldemorstien hos Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu

Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu sine gjester nyter turen på Oldemorstien med sin egen mobiltelefon. Med Voice of Norway appen får besøkende helt automatisk historier fortalt underveis på turen, på valgfritt språk. Naturstien med appen som guide har blitt veldig godt mottatt, i følge nasjonalparksenteret.

Vi valgte å lage historiene på 10 språk

På hele ti språk har Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu lagt til rette lydguiden til sine gjester, gjennom Voice of Norway. Viktig informasjon om dyreliv og vegetasjon, smeltes sammen med krigshistorie og poesi i den godt mottatte lydguiden på Oldemorstien.

Godt samarbeid under produksjonen

Manuset og bilder til den audiovisuelle guiden er utarbeidet internt av naturveileder på nasjonalparksenteret, Ida Margrethe Hybertz Brennodden.

Etter at manus på norsk var ferdigstillt, ble oversettelser til ni språk og innlesing på 10 språk, fullført på 4 uker, av Voice of Norway teamet.

Den audiovisuelle guiden “Oldemorstien” var dermed klar for publisering til offentligheten, og ble raskt tatt veldig godt i mot av Hardangervidda Nasjonalparksenter, Skinnarbu sine besøkende.

hardangervidda nasjonalparksenter skinnarbu oldemorstien turguide turistguide audioguide lydguide

Historien rett på øret når besøkende er ved stedet

På Oldemorstien får man en lett og god blanding av forskjellige historier. Her lytter turgåerne til historien om tungtvannssabotørene som vokste opp på Rjukan, og som brukte området på Skinnarbu til jakt, friluftsliv, og skiturer.

Audioguiden Voice of Norway vekker internasjonal interesse

Mange nedlastinger

Alle våre besøkende blir introdusert for audioguiden og slik får alle godt utbytte av besøket her på Skinnarbu.

STATISTIKK
Vi har god oversikt over alle nedlastinger av ruten vår, også over hvilke språk som lastes ned.

Ønsker du å vite mer om løsningen er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.