Hele Norges
audioguide

Samler hele reiselivs-Norge i en app

Med alle våre kunder samlet i ett system oppnår vi en sterk synergieffekt, som til syvende og sist gir sluttbrukeren, den reisende og besøkende, en sømløs reiseopplevelse med bare én app å forholde seg til.

Experio AS tilrettelegger informasjonsformidling på en ny, spennende og lærerik måte, gjennom appen Voice Of Norway. Ved å kombinere posisjonsbasert innhold med fortellerstemme, bilder og tekst, får sluttbrukeren relevant informasjonen, “automatisk – rett på øret” i forhold til hvor en befinner seg i landskapet.

Kommuner, fylkeskommuner, museer, nasjonalparker, guider, persontransport- og destinasjonsselskaper, og tur-sti prosjekt er eksempler på aktører som har et formidlingsbehov og som kan ha nytte av audioguide/lydguide, som vi tilbyr.

Tor-Einar

Tor-Einar Siebke

PROSJEKTLEDER
E-post: tor-einar@experio.no
Telefon: +47 40 28 84 40

Ole T

Ole Trygsland Hoelseth

SALGS- OG MARKEDSSJEF
E-post: ole@experio.no
Telefon: +47 930 32 084

Susann_Iren

Susann Hall

KONSULENT
E-post: susann@experio.no
Telefon: +47 973 43 638

Bente

Bente Sellevoll

DIGITAL MARKETING
E-post: bente@experio.no
Telefon: +47 414 18 814

Robert Vingsnes

CFO
E-post: robert@experio.no
Telefon: +47 405 28 590

Voice of Norway portrett Bjørnar Sørberg

Bjørnar Sørberg

CEO
E-post: bjornar@experio.no
Telefon: +47 410 02 654

Richard_Nærø

Richard Nærø

GRAFISK DESIGN
E-post: richard@experio.no
Telefon: +47 473 00 703

Ta kontakt:

Experio AS

E-post: post@experio.no
Sentralbord: +47 940 96 772

Produksjon
Borgundvegen 340
6009 Ålesund

Administrasjon
Krambugata 2
7011 Trondheim

Salg og marked
Åslyparken13
3215 Sandefjord

Grafisk avdeling
c/o A45
Røysegata 10
6003 Ålesund

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne for å få vite mer om løsningen og hvordan du kan få din virksomhet med i Voice of Norway.

Dette sier kundene

“Vi fikk installert i sommer vår naturguide-lydguide på Voice Of Norway for vår 2,5 km lange natursti “Oldemorsstien”. Gjestene kan gå en times tur i det vakre høyfjellet og nyte både utsikt og natur, samt lære om omgivelsene underveis, mens man går. Vi har lagt inn 10 poster på turen med kvalitets-informasjon om natur, økologi, insekter, planter, bær, fugler og dyreliv, krigshistorie, fjelldikt og avslutning med et miljøbudskap og oppfordring om også å ta vare på naturen der en kommer fra. Vi er veldig tilfreds med produktet, med leveranse på hele 10 språk innen 30 dager, og med gode fortellerstemmer med flotte innlesningsevner . Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice Of Norway, som ble publisert den 27 juli i 2019, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi synes vi har fått mye for pengene. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice Of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer. Vi har nå fått et bra utendørs produkt som henger godt sammen med vår innendørs høyt internasjonale prisbelønte interaktive natur og villreinutstilling. Vi kan nå tilby et “utendørs museum”. Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!”

– Per Lykke, Styreleder

« Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter – etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder – Jens-Kristian Dybwad

“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»   

Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune

«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice Of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl

“Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Experio (Voice of Norway) teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt. Om du kommer kjørende gjennom Tynset, eller går til fots i sentrum, får du historiene fortalt helt automatisk!”

Stein Jaran Kaasin – kulturkonsulent