Hele Norges
Turistguide

Guide til norsk kultur og reiseliv: Voice Of Norway!

Voice Of Norway er den ideelle løsningen for deg som ønsker å samle ditt kultur- eller reiselivsinhold i én app, og presentere det som en interaktiv guide. Ved hjelp av vår plattform kan du enkelt legge inn informasjon, posisjonsbasert innhold, bilder og tekst, og dermed formidle dette direkte til dine kunder.

Guide To Go AS  står bak utviklingen og driften av Voice Of Norway. Noen av gründere har jobbet med idéen og testet konseptet helt siden 2009. Målet vårt har alltid vært å møte kundens behov for formidling. Tredje generasjons app er et direkte resultat av kontinuerlige innovasjon og forbedring i samarbeid med kundene og tilbakemeldinger fra markedet.

Gjennom årene har våre guide-tjenester blitt tatt i bruk av mange kultur- og reiselivsaktører i Norge. Uansett om du representerer en kommune, fylkeskommune, museum, nasjonalpark, guidevirksomhet, transport- eller destinasjonsselskap, eller kanskje et prosjekt knyttet til turstier, står vi klare til å hjelpe deg med å formidle informasjonen din på en engasjerende måte.

Med Voice Of Norway får du den unike fordelen av å være en del av en omfattende guideplattform der alle norske kultur- og reiselivsaktører er samlet. Dette gir brukerne en sømløs og helhetlig opplevelse ved å ha tilgang til all relevant informasjon i én og samme app.

For å få et innblikk i hvem vi samarbeider med, kan du se mer om våre kunder og partnere her.

Velg Voice Of Norway for å gi dine gjester, tilreisende eller passasjerer en engasjerende og problemfri opplevelse av ditt kultur- og reiselivsinnhold som en guide.

Hvem er vi:

Voice of Norway portrett Bjørnar Sørberg

Bjørnar Sørberg

DAGLIG LEDER
E-post: bjornar@gguidetogo.com
Telefon: +47 410 02 654

Jeg arbeider aktivt med å lede og videreutvikle selskapet samt de tjenestene vi tilbyr. Dette gjøres i nært samarbeid med mine kolleger, våre partnere og kunder. Jeg har lang erfaring fra IKT-bransjen, spesielt innenfor telecom, samt bakgrunn i salg og markedsføring.

Robert Vingsnes

ØKONOMIANSVARLIG OG TEKNISK GURU
E-post: robert@gguidetogo.com
Telefon: +47 405 28 590

Jeg bistår aktivt våre kunder med tekniske, strategiske og økonomiske aspekter vedrørende løsningen. Min bakgrunn inkluderer internasjonal finans og rådgivning.

Jan_hogne_Christiansen

Jan Hogne Christiansen

TEKSTFORFATTER
E-post: hogne@experio.no
Telefon: +47 980 00 564

Jeg er en utdannet pedagog og har hatt en variert karriere som lærer, forfatter og teaterprodusent. Jeg har utgitt flere bøker med barnebokkarakteren «Borgny», som også har blitt adaptert til en teatermusikal. Videre skriver jeg audioguider for «Voice of Norway» og bistår kundene med deres skriveprosesser.
Les intervju  

Vetle Unstad

KULTURMINNESPESIALIST
E-post: vetle@experio.no
Telefon: +47 469 60 943

Jeg innehar en Bachelor i kulturminneforvaltning fra NTNU i Trondheim. Jeg er dypt engasjert i å synliggjøre og formidle kulturminner til publikum.  
Les intervju

Marton Fiskå

KUNDEKONSULENT
E-post: marton@experio.no
Telefon: +47 475 10 359

Jeg jobber som kundekonsulent og er en allsidig innholdsleverandør gjennom MF Design AS, som er en del av nettverket Fortellerkraft.no – dedikert til sterke budskap. Min faglige bakgrunn spenner over grafisk design, fotografi og kunst. I tillegg er jeg utdannet sosionom og underviser i visuelle kunstfag ved en kulturskole.

Eva Amrita Berge

KUNDEKONSULENT
E-post: eva@experio.no
Telefon: +47 408 33 051

Jeg er en kundekonsulent som bor i Gjøvik, men opprinnelig fra Hardanger. Jeg har en Bachelor i reiseliv og relasjonsledelse, og har samlet mye erfaring fra diverse reiselivsbedrifter. Jeg har en sterk lidenskap for lokale reiselivsaktører i distriktene som tør å satse stort!

Richard_Nærø

Richard Nærø

GRAFISK DESIGN
E-post: richard@a45.no
Telefon: +47 473 00 703

Jeg arbeider med design av grensesnitt og markedsmateriell. Tidligere var jeg Design Manager i Telenor, og siden 2012 har jeg drevet min egen virksomhet.

VoiceOfNorway_Fortellerstemme_JonHenriksen_audiovisuell

Jon Henriksen

HISTORIEFORTELLER

Jeg er en av de norske fortellerstemmene i Voice Of Norway. Mange kjenner også min stemme fra Reiseradioen og Nitimen på NRK.
Les intervju