Løsninger og priser for audioguide

Her har du en oversikt over både løsninger og priser for audioguide. Velg pakkeløsning ut fra hvor mange punkt du trenger for å fortelle om dine severdigheter. Eksempelvis vil en bussrute, skulpturpark og museum trenge flere punkt på sin rute, mens et eventselskap eller et næringsbygg kan trenge kun ett punkt.

SINGEL

Månedsabonnement
  • 1 interessepunkt
  • Inntil 2 språk

ENTRY

Månedsabonnement
  • 10 interessepunkt
  • Inntil 2 språk

BASIC

Månedsabonnement
  • 100 interessepunkt
  • Ubegrenset antall språk

PREMIUM

Månedsabonnement
  • 200 interessepunkt
  • Ubegrenset antall språk

ENTERPRISE

Månedsabonnement
  • 200++ interessepunkt
  • Ubegrenset antall språk

Flere løsninger

Vår audioguide tilbyr mye moro for både voksne og barn. Suppler audioguide/lydguide med både bokstavrebus, ruter med quiz og digital ballongsprekking. Velg også om du vil premiere deltakerne. 

Audioguider tilpasset voksne

Presenter din kommune ved å lage ruter med digital guiding på mobil: Audioguide på museum, i parkanlegg, skulpturparker, streetart, krigshistorier, gravrøyser, helleristninger, huler og andre skjulte perler.

Både inne og ute.

Audioguide for unge

I samarbeid med barnebokforfatter Jan Hogne Christiansen tilrettelegger nå Voice of Norway audioguider med godt pedagogisk innhold tilrettelagt et yngre publikum, for kommuner og destinasjonsselskap.

Her møter vi barnas egen fortellerstemme “BORGNY

Guiding for barn langs Akerselva med appen Voice Of Norway

Digital bokstavrebus med audioguide

Lag quizruter for voksne på spennende turistmål. Løsningsordet kan endres og du kan tilby premier.

Slik har de laget quizrute ved Midsundtrappene i Molde kommune.

Digital moro og læring for barn

Lag quizruter, bokstavrebus og ballongsprekking for barn.  Her kan dere legge inn premier og endre rutene så ofte dere vil.

Eksempelvis kan en quizrute går på en tursti. Et museumsområde kan ha forskjellige digitale ruter på området og bytte etter årstider. Barn kan lete etter digital ballonger om sommeren, om høsten jakter de på spøkelser, rundt jul leter de etter nisser, mens de til påske prøver å finne påskeharen.

Barna lærere seg å bruke kart basert på GPS, de har ekstra motivasjon ute på tur, de blir kjent med nærområdet og i tillegg er det moro!

Nyhet! Nå kommer også AR

Teknologien gir oss mange muligheter. Fra våren 2021 kan våre kunder presentere punkt med AR (augmented reality, ofte kalt utvidet virkelighet på norsk).

Eksempelvis kan en viking (skuespiller i vikingklær) fortelle om vikingslaget som skjedde på stedet for mange år siden, mens det ser ut til at han er der du står.

Bestill et gratis demopunkt

Test ut funksjonaliteten i ditt område ved å bestille et gratis demopunkt som vi setter opp for deg. Ditt demopunkt vil være tilgjengelig i appen i 7 dager.

Bestill audioguide

Fyll ut bestillingsskjema med dine behov, så tar vi kontakt med deg.

Nasjonalteateret audioguide lydguide reiseguide app voice of norway turisti i norge reiseapp