Smartguide for
dine kunder

La dine historier bli en integrert del av, og dermed berike,
Norges største smartguide plattform.

Bli en del av fellesskapet og la dine unike fortellinger få en fremtredende plass på Norges største smartguide plattform.

Ved å tilby engasjerende audioguiding, kan du enkelt berike dine kunders opplevelse. Vår ambisjon er å gjøre kulturell formidling levende og tilgjengelig for alle, og vi er ivrige etter å la din stemme bli hørt.

Uansett om du representerer et museum, en historisk severdighet, eller en naturskjønn rute, tilbyr vår plattform nødvendige verktøy for å skape minneverdige opplevelser. Inviter besøkende til å utforske, lære og undre seg, alt sammen gjennom din personlige fortolkning. Bli en integrert del av reisen; del din historie med Voice Of Norway og sett et varig avtrykk.

Smartguide Audioguide Guide Turistguide

En Smartguide gir en engasjerende opplevelse for kundene, og dere har klar innsikt i hva dere ønsker å formidle.

Vi står klare til å bistå og veilede dere fra det spede idéstadiet og frem til deres innhold er tilgjengelig i appen.

For ytterligere detaljer om en smartguide med audio, kart, bilder, hologrammer, quiz og skjermløsninger vennligst se informasjonen tilgjengelig via knappene nedenfor.

Smartguide Audioguide Guide Turistguide
Smartguide Audioguide Guide Turistguide

Fordeler for alle med en Smartguide

For å skape en komplett reiseopplevelse for dine kunder, tilbyr vi en sømløs guideopplevelse som strekker seg over hele Norge, noe som er dypt forankret i det lokale næringslivet. Dette bidrar til å gi reisende en individuell og uforstyrrende opplevelse, som er både diskret og «smittevennlig», og eliminerer behovet for fysisk kontakt eller utveksling av utstyr. Videre slipper du bekymringene og kostnadene som følger med innkjøp av utstyr, og du kan være trygg på at det ikke kreves noen inngrep i naturen, noe som bevarer miljøet og omgivelsene. I tillegg er tjenesten utformet for å være enkel og brukervennlig, slik at den enkelt kan tas i bruk av alle, uavhengig av teknisk kompetanse. For å imøtekomme de varierte behovene til brukerne, har vi implementert fleksible betalingsløsninger. Dessuten, med vårt åpne API, er det enkelt å integrere tjenesten med eksisterende systemer, noe som ytterligere forsterker og forenkler brukeropplevelsen.

Smartguide