Løsninger og priser for audioguide

Her har du en oversikt over både løsninger og priser for audioguide. Velg pakkeløsning ut fra hvor mange interessepunkt du trenger for å fortelle om dine severdigheter.

SINGEL

Årsabonnement
  • 1 interessepunkt
  • Inntil 2 språk

ENTRY

Årsabonnement
  • 10 interessepunkt
  • Inntil 2 språk

BASIC

Årsabonnement
  • 100 interessepunkt
  • Ubegrenset antall språk

PREMIUM

Årsabonnement
  • 200 interessepunkt
  • Ubegrenset antall språk

ENTERPRISE

Egne prismodeller
  • 200++ interessepunkt
  • Ubegrenset antall språk

Bruksområder

Audioguider tilpasset voksne

Presenter din region gjennom historiefortelling og kart på mobil: Audioguide på museum, i parkanlegg, skulpturparker, streetart, krigshistorier, gravrøyser, helleristninger, huler og andre skjulte perler.

Både inne og ute.

Smartlyd for skole

Lokasjonsbestemt informasjonsformidling for universiteter, høgskoler, videregående-, ungdoms- og barneskoler. Både til bruk i undervisning og prosjekter.

“Dekker mange læreplanmål”, sier Alf Gunnar Wiken, IKT veileder på Rødberg skole

 

Guiding for barn langs Akerselva med appen Voice Of Norway

Audioguide for unge

I samarbeid med barnebokforfatter Jan Hogne Christiansen tilrettelegger nå Voice of Norway audioguider med godt pedagogisk innhold tilrettelagt et yngre publikum.

Barna blir kjent med lokal historie gjennom den unge og tidløse historiefortelleren “BORGNY

Digital moro og læring for barn

Lag quizruter, bokstavrebus og digital skattejakt for barn. Her kan dere legge inn premier og endre oppsettet på jakten så ofte du vil.

Eksempelvis kan en quizrute går på en tursti. Et museumsområde kan ha forskjellige digitale opplevelser på området og endres etter årstider. Barn kan lete etter digital ballonger om sommeren, om høsten jakter de på spøkelser, rundt jul leter de etter nisser, mens de til påske prøver å finne påskeharene.

Barna lærer seg å bruke kart basert på GPS, de blir kjent med nærområdet, det er moro, gir motivasjon, og ikke minst fysisk aktivitet.

Nyhet! Nå kommer også AR

Teknologien gir oss mange muligheter. Fra våren 2021 kan våre kunder formidle sine historier med AR (augmented reality, ofte kalt utvidet virkelighet på norsk).

Eksempelvis kan en viking (skuespiller i vikingklær) fortelle om vikingslaget som skjedde på stedet for mange år siden, mens det ser ut til at han eller hun er der du står.

Bestill et gratis demopunkt

Test ut funksjonaliteten i ditt område ved å bestille et gratis demopunkt som vi setter opp for deg. Ditt demopunkt vil være tilgjengelig i appen i 7 dager.

Priskalkulator

Fyll ut skjema for tilgang til priser og dynamisk priskalkulator

Nasjonalteateret audioguide lydguide reiseguide app voice of norway turisti i norge reiseapp