fbpx

Turistguide i hånden? Opplev Norge med
Voice of Norway

Guiding i ditt eget tempo på stedene du besøker!
Få historier og nyttig informasjon der du er med en ekte smart turistguide
i din mobil!

Foto: John Aavitsland
kart VoiceofNorway Turistguide Guide

Kom enkelt i gang med turistguide fra Voice Of Norway.

Klikk på eller scan QR-koden for å laste ned Voice Of Norway, din turistguide app helt gratis.

Dermed kan du ha denne appen i hånden, og din reiseopplevelse i Norge vil bli forvandlet til en unik og lærerik opplevelse.

Selv om Norge er kjent for sin rike kultur, historie og fantastiske landskap, fra de majestetiske fjordene i vest til de historiske byene i øst, har landet noe for enhver smak. Men for å virkelig forstå og sette pris på skjønnheten og historien bak hvert hjørne, trenger du en pålitelig guide. Og det er her Voice Of Norway kommer inn.

Voice Of Norway gir deg tilgang til et stort utvalg av kultur- og reiselivsaktører. Så enten du er interessert i vikinghistorie, lokale legender, arkitektoniske mesterverk eller naturskjønnheter, har denne appen noe for deg. Hver historie, hvert bilde og hvert lydklipp er nøye utvalgt for å gi deg den mest autentiske og engasjerende opplevelsen.

Turistguide Byvandring Guide

Start enkelt med vår turistguide-app.

Innholdet tilpasses din GPS-lokasjon. Du velger språk og så er du i gang.

Lytt til eksempler på fortellerstemmer

Start video
Start video
Start video
Start video
Start video

Siste nytt

Personlig guide vs audioguide

Personlig guide vs audioguide

-En audioguide er en forhåndsinnspilt lydtur som kan aksesseres gjennom en enhet som en smarttelefon. Personlige guider eller turguider, på den annen side, er levende mennesker som leder en gruppe besøkende gjennom et sted eller attraksjon, og gir informasjon og svarer på spørsmål i sanntid. Vi har sammenlignet disse to guide-formene.

Read More »

På gjengrodde stier med Ingvar Ambjørnsen

-Rabagasten som ble outsidernes nye stemme på 80-tallet, en av Norges største fortellere, ja faktisk en rockestjerne innen norsk litteratur og ikke minst Larviks æresborger. Vi snakker om Ingvar Ambjørnsen som vi nå løfter over i audioguidesjangeren, sier Kjeld-Willy Hansen.

Read More »

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.