fbpx

Opplev NORGE
med Voice of Norway

Guiding i ditt eget tempo på stedene du besøker! Få historier og nyttig informasjon der du er!

Foto: John Aavitsland

kart VoiceofNorway

ENKELT Å KOMME IGANG

Klikk på eller scan QR koden for å laste ned Voice Of Norway appen, helt gratis. Nyt innholdet til et stort utvalg av kultur- og reiselivsaktører

Slik virker appen

Innholdet tilpasses din GPS-lokasjon. Du velger språk og så er du i gang.

Lytt til eksempler på fortellerstemmer

Start video
Start video
Start video
Start video
Start video

Siste nytt

Personlig guide vs audioguide

Personlig guide vs audioguide

-En audioguide er en forhåndsinnspilt lydtur som kan aksesseres gjennom en enhet som en smarttelefon. Personlige guider eller turguider, på den annen side, er levende mennesker som leder en gruppe besøkende gjennom et sted eller attraksjon, og gir informasjon og svarer på spørsmål i sanntid. Vi har sammenlignet disse to guide-formene.

Read More »

På gjengrodde stier med Ingvar Ambjørnsen

-Rabagasten som ble outsidernes nye stemme på 80-tallet, en av Norges største fortellere, ja faktisk en rockestjerne innen norsk litteratur og ikke minst Larviks æresborger. Vi snakker om Ingvar Ambjørnsen som vi nå løfter over i audioguidesjangeren, sier Kjeld-Willy Hansen.

Read More »

Verner villrein i Rondane med audioguide

-De store verneområdene i Rondane sikrer at samspillet i naturen ikke blir forstyrret, og de er en viktig del av arbeidet med å hindre at planter og dyr blir utryddet. Samtidig er dette også områder vi mennesker ferdes i, -og ikke alltid er kunnskapen om vern god nok når vi ferdes i beiteområder til villrein. Med audioguide og digitale stier kan vi oppfordre til adferd som ikke resulterer i skade for dyr og natur.

Read More »

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.