Kunder
og partnere

Mange kunder fra hele landet benytter en guide fra Voice Of Norway, anerkjent som bransjens fremste leverandør. Her er et utvalg av våre kunder og partnere.

"Voice Of Norway gir våre kunder en mer komplett reiseopplevelse!"

FRAM buss / Møre og Romsdal Fylkeskommune

Noen av våre kunder

Vi i Voice Of Norway er stolte av å samarbeide med en rekke fremstående aktører fra ulike bransjer. Våre kunder og partnere er kjernen i vår virksomhet, og sammen skaper vi unike opplevelser for brukerne. Nedenfor finner du et utvalg av disse samarbeidspartnerne. Hver og en av dem har bidratt til å forme og berike vår reise som bransjens fremste leverandør av guider og Hver og en av dem har bidratt til å forme og berike vår reise som bransjens fremste leverandør av guider og smarte brukervennlige løsninger.

Logo Nasjonale turisveger

Borgleden

Kystpilegrimsleden

Valldalsleden

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene

Sunnmøre Museum

Logo Teknisk Museum
Logo PolarPark

Reine Rorbuer

15 campingplasser

Noen av våre partnere:

Tikkio

Polar Park Arctic Wildlife Centre
«Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter - etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder - Jens-Kristian Dybwad
Hardangervidda Nasjonalparksenter - Skinnarbu
"Sommeren 2019 fikk installert vår naturguide-lydguide på Voice of Norway for vår 2,5 km lange natursti "Oldemorsstien".

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice of Norway, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer.

Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!"

- Per Lykke, Styreleder
Møre og Romsdal fylkeskommune
“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»

   Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune
Molde kommune
«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl
Tynset kommune
"Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice Of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Voice of Norway teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt."

Stein Jaran Kaasin - kulturkonsulent
Previous slide
Next slide

Dette sier kundene

«Vi fikk installert i sommer vår naturguide-lydguide på Voice Of Norway for vår 2,5 km lange natursti «Oldemorsstien». Gjestene kan gå en times tur i det vakre høyfjellet og nyte både utsikt og natur, samt lære om omgivelsene underveis, mens man går. Vi har lagt inn 10 poster på turen med kvalitets-informasjon om natur, økologi, insekter, planter, bær, fugler og dyreliv, krigshistorie, fjelldikt og avslutning med et miljøbudskap og oppfordring om også å ta vare på naturen der en kommer fra. Vi er veldig tilfreds med produktet, med leveranse på hele 10 språk innen 30 dager, og med gode fortellerstemmer med flotte innlesningsevner . Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice Of Norway, som ble publisert den 27 juli i 2019, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi synes vi har fått mye for pengene. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice Of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer. Vi har nå fått et bra utendørs produkt som henger godt sammen med vår innendørs høyt internasjonale prisbelønte interaktive natur og villreinutstilling. Vi kan nå tilby et «utendørs museum». Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!»

– Per Lykke, Styreleder

« Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter – etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder – Jens-Kristian Dybwad

“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»   

Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune

«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice Of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl

«Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Experio (Voice of Norway) teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt. Om du kommer kjørende gjennom Tynset, eller går til fots i sentrum, får du historiene fortalt helt automatisk!»

Stein Jaran Kaasin – kulturkonsulent