Kunder og partnere

Voice Of Norway er en norskutviklet formidlingsplattform for hele kommune- og reiselivsnorge.

På denne siden finner du et utvalg av kunder og partnere som benytter seg av løsningen.

 

 

Foto: John Aavitsland

Polar Park bruker Voice Of Norway til å formidle fakta om alle dyrene i parken. Den audiovisuelle guiden er lagt til rette på fem språk.

Fram Møre og Romsdal referanse Voice of Norway

Samferdselsavdelingen i Møre og Romsdal fylkeskommune, også kjent som FRAM, har tilrettelagt for audiovisuell guiding på norsk og engelsk på hele 25 av deres Travel like the locals bussturer.

På naturstien Oldemorstien har Hardangervidda nasjonalparksenter - Skinnarbu produsert en audiovisuell guide på hele 10 språk. Guiden tar for seg tema som dyre- og planteliv, miljø, krigshistorie, og annet.

Stiftelsen-Romsdalsmuseet-logo-Voice-Of-Norway-lydguide-audioguide-turistguide

Romsdalsmuseet inviterer til utendørs egenguiding der gjester og besøkende blir tatt med tilbake i tid på en audiovisuell reise på tunet der de historiske byggene står.

Visit Havlandet logo voice of norway lydguide audioguide

Visit Havlandet fortel om den spennande kysthistoria, om fuglefjellet Runde, og om livet i Havlandet. Her kan du få lundefuglen nesten opp i handa i Norges sørlegaste fuglefjell Runde, kjenne skuggen av havørna sveipe over deg og sjå havsula i sitt torpedostup bryte sjøoverflata på jakt etter fisk.

Teknisk Museum logo voice of norway lydguide audioguide

Langs hele Akerselva tilbyr Teknisk Museum i Oslo en komplett audiovisuell guide som inneholder hele 90 interessepunkter. På denne vandringen blir du tatt tilbake på en historisk reise i tid, og får et dypt innblikk i industriene som har vært med på å forme området.

Øyriket i Romsdal logo voice of norway lydguide audioguide

Øyriket i Romsdal består av øyene Aukra, Otrøya, Midøya, Dryna, Ona, Husøya, Sandøy, Finnøya, Orta, og flere mindre øyer. Gjennom Voice Of Norway forteller Øyriket sin historie, og gir et innblikk i det værharde øylivet. Aktivitets- overnattings- og spisemuligheter ligger også tilgjengelig i appen.

Nasjonale turistveger voice of norway lydguide audioguide

Team Voice Of Norway har lagt ut audiovisuelle guider på flere av de Nasjonale turistvegene i Norge. I bil og buss, eller på sykkel, kan du nyte historiene som blir fortalt mens du nyter utsikten og puster inn den friske norske fjelluften!

Arctic Train logo voice of norway lydguide audioguide

På reisen Narvik - Svenskegrensen - Narvik formidler Arctic Train krigs- og rallarhistorie på Ofotbanen gjennom Voice Of Norway appen.

Polar Park Arctic Wildlife Centre
«Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter - etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder - Jens-Kristian Dybwad
Hardangervidda Nasjonalparksenter - Skinnarbu
"Sommeren 2019 fikk installert vår naturguide-lydguide på Voice of Norway for vår 2,5 km lange natursti "Oldemorsstien".

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice of Norway, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer.

Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!"

- Per Lykke, Styreleder
Møre og Romsdal fylkeskommune
“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»

   Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune
Molde kommune
«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl
Tynset kommune
"Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice Of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Voice of Norway teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt."

Stein Jaran Kaasin - kulturkonsulent
Previous
Next
Smøla kommune byvåpen voice of norway lydguide audioguide

"Vi ser en ny type reisende som ønsker å innhente informasjon selv og planlegge reisene ut fra egne interesser. “Tilgjengelighet” ble dermed et viktig stikkord da vi skulle gjøre planleggingen enklere for våre besøkende. Nå tilbyr vi app på mobilen slik at turistene kan jakte på de kulturelle skattene som de er interessert i". Smøla Nærings- og kultursenter

Bamble-kommune-logo-Voice-Of-Norway-lydguide-audioguide-turistguide

Bamble kommune har gjennom Bamble 2025 produserert en historisk guiderute i Langesund, for besøkende og lokalbefolkning! Flere lydguider i kommunen kommer snart!

Tynset kommune logo voice of norway lydguide audioguide

Tynset kommune formidler området og tettstedets historie- og kulturarv på norsk og engelsk gjennom Voice Of Norway. Med denne guiden får du historiene fortalt både når du kjører bil og når du er på byvandring.

Molde kommune byvåpen voice of norway lydguide audioguide

Molde kommune gjennom Visit Nordvest var tidlig ute med å implementere Voice Of Norway. Audiovisuell guiding er tilgjengelig på fem språk, for besøkende og lokalbefolkning!

Nore-og-Uvdal-logo

Nore og Uvdal kommune formidler området og tettstedets historie- og kulturarv på norsk og engelsk gjennom Voice Of Norway. Opplev Nore og Uvdal Bygdeturn, tettstedet Rødberg, og ikke minst Numedal fra Kongsberg til Dagali på en interessant og spektakulær måte!

Borgny barn historie audioguide lydguide voice of norway

Borgny - barnas historieforteller

Borgny er ei jente som har opplevd alt fra krig til bybrann. Hun er tid- og stedløs, og er hele Norges historieforteller for barn. Flere og flere destinasjoner velger å bruke Borgny som sin formidler i Voice Of Norway.

Aaseral kommune logo Voice OF Norway audioguide Lydguide reiseguide guidetjenester

**Under produksjon

Fjord kommune logo Voice OF Norway audioguide Lydguide reiseguide guidetjenester turistguide kystpilegrimsleia

**Under produksjon

I forbindelse med 350 årsjubileet har Larvik laget flere vandreruter: Kvinner i sentrum, Torstrand forteller, Republikken Langestrand, Sjøfartshistorisk audioguide, Hammerdalens industrihistorie og detektivløyper for barn.

Kristiansund kommune logo Voice OF Norway audioguide Lydguide reiseguide guidetjenester turistguide

Bli med på historisk tur rundt havnebassenget. 24 historier om hendelser, bygninger og monumenter.

Historisk vandring gjennom Nesset Prestegard, Bjørnstjerne Bjørnson sin barndomsheim.

**Under produksjon

Vestfossen Grendeutvalg lydguide audioguide reiseguide turistguide historieguide Voice Of Norway

Bli kjent med Vestfossen! De tilbyr 3 vandreruter i bysentrum og park: Vestfossen kulturlandskap, Voice Of Vestfossen og Fossesholm Herregård

FN Bærekraftsmål

Vår samarbeidspartner på AR teknologi

Vår samarbeidspartner på AR teknologi

**Under produksjon

Hør lyttespillet "Ekkoenes by" mens du vandrer i Bergens mange gater.

**Under produksjon

**Scandic Nordkapp - Under produksjon

**Under produksjon

Dette sier kundene

“Vi fikk installert i sommer vår naturguide-lydguide på Voice Of Norway for vår 2,5 km lange natursti “Oldemorsstien”. Gjestene kan gå en times tur i det vakre høyfjellet og nyte både utsikt og natur, samt lære om omgivelsene underveis, mens man går. Vi har lagt inn 10 poster på turen med kvalitets-informasjon om natur, økologi, insekter, planter, bær, fugler og dyreliv, krigshistorie, fjelldikt og avslutning med et miljøbudskap og oppfordring om også å ta vare på naturen der en kommer fra. Vi er veldig tilfreds med produktet, med leveranse på hele 10 språk innen 30 dager, og med gode fortellerstemmer med flotte innlesningsevner . Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice Of Norway, som ble publisert den 27 juli i 2019, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi synes vi har fått mye for pengene. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice Of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer. Vi har nå fått et bra utendørs produkt som henger godt sammen med vår innendørs høyt internasjonale prisbelønte interaktive natur og villreinutstilling. Vi kan nå tilby et “utendørs museum”. Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!”

– Per Lykke, Styreleder

« Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter – etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder – Jens-Kristian Dybwad

“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»   

Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune

«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice Of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl

“Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Experio (Voice of Norway) teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt. Om du kommer kjørende gjennom Tynset, eller går til fots i sentrum, får du historiene fortalt helt automatisk!”

Stein Jaran Kaasin – kulturkonsulent