fbpx
Opplev Bamble med audioguide lydguide voiceOfNorway

Turistene finner skattene i Langesund, Bamble kommune
-med audioguide

-Solkysten i Telemark byr på det meste og nå kan du utforske det selv! I Bamble får du høre historien om gullskatten, jakten på smuglere, om de små kjærlighetshusene i den skjulte parken og oppleve byens historie under vandring langs smug og trange gater. Historiene får du fortalt på øret mens du er i området, med audioguide på din egen mobil.

Fotograf: Per Flåthe

Audioguide er attraktivt for turistene

-Nå er det enkelt for turister å finne perlene i Bamble! Med guide på sin egen mobil kan besøkende bli kjent med kommunen og enkelt finne alle de skjulte perlene. Nå har vi 32 punkt i audioguiden som dere er velkommen til å bruke. Jeg er sikker på at lokale også finner noe de ikke har sett før, sier John Edvard Bråthen fra prosjektet Bamble 2025.

Fordeler for Bamble

-Med audioguide kan vi tilby profesjonell guiding til alle, når det passer for dem. Guiden gjør det enklere for besøkende å finne de skjulte perlene, og å planlegge hva de ønsker å oppleve her. Slik kan vi oppmuntre besøkende til en aktiv ferie. Vi har mye spennende å formidle, både myter, sagn og historier i tillegg til nydelig natur, forklarer John som synes audioguiden er et kjempeprodukt.

Attraktivt med audioguide for turister

-Audioguiden starter automatisk når den reisende er ved attraksjonen. Alle de flotte historiene blir fortalt med en profesjonell fortellerstemme, som drar den som lytter inn i en helt annen verden. Slik lærer du mye mer om stedet. Punktene på kartet viser deg hvor du skal gå, og du tar turen i ditt eget tempo. Bildene viser deg hva du finner og supplerer til det du hører og ser på stedet. Slik finner du dine perler. Audioguiden kan brukes både fra bil, når du sykler, eller går.

“Med lydguide skal vi ikke bare se, men også høre historien om stedet”

Opplev Bamble med audioguide

Langøytangen fyr – kanskje Norges mest fotograferte fyr?

Kan man leie de små overnattingshusene “Skogly”, “Beethoven” og “Mozart” i naturparken i Badeåsen?

Tropiske forhold i badeparken i Langesund.

Scene på Wrightegaarden er kjent for alle sine konserter med kjente band og musikere.

Smittevennlig løsning

Besøkende kan bruke sin egen mobil som guide og velge tidspunkt det passer for dem å besøke attraksjonen. I tillegg gir løsningen mulighet til å unngå store folkemengder. Dette er viktig for alle.

Flere audioguide-ruter kommer

-Samarbeidet med Historielaget fortsetter når vi skal i gang med de neste interessepunktene i området her. Vi knytter sammen de to tettstedene i området, tar med Langesund og kyststien. Slik vil vi gi besøkende mye spennende å kose seg med, avslutter en fremoverlent og entusiastisk prosjektleder, som gleder seg til at turister kan reise sømløst i hele Norge med samme app som guide.

Følg punktene på kartet, da finner du alle de flotte stedene.

Guiderutene i appen Voice Of Norway
-et samarbeidsprosjekt med hele Norge

Appen Voice Of Norway brukes i hele Norge. Slik blir det en felles dugnad for alle kommuner: å gjøre det lett for reisende å få gode opplevelser i Norge – designet av dere selv.

Ønsker du å vite mer om løsningen er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.