fbpx

Turistene finner skattene i Langesund, Bamble kommune
-med audioguide

Opplev Bamble med audioguide lydguide voiceOfNorway

Fotograf: Per Flåthe

Audioguide er attraktivt for turistene

-Nå er det enkelt for turister å finne perlene i Bamble! Med guide på sin egen mobil kan besøkende bli kjent med kommunen og enkelt finne alle de skjulte perlene. Nå har vi 32 punkt i audioguiden som dere er velkommen til å bruke. Jeg er sikker på at lokale også finner noe de ikke har sett før, sier John Edvard Bråthen fra prosjektet Bamble 2025.

Fordeler for Bamble

-Med audioguide kan vi tilby profesjonell guiding til alle, når det passer for dem. Guiden gjør det enklere for besøkende å finne de skjulte perlene, og å planlegge hva de ønsker å oppleve her. Slik kan vi oppmuntre besøkende til en aktiv ferie. Vi har mye spennende å formidle, både myter, sagn og historier i tillegg til nydelig natur, forklarer John som synes audioguiden er et kjempeprodukt.

Attraktivt med audioguide for turister

-Audioguiden starter automatisk når den reisende er ved attraksjonen. Alle de flotte historiene blir fortalt med en profesjonell fortellerstemme, som drar den som lytter inn i en helt annen verden. Slik lærer du mye mer om stedet. Punktene på kartet viser deg hvor du skal gå, og du tar turen i ditt eget tempo. Bildene viser deg hva du finner og supplerer til det du hører og ser på stedet. Slik finner du dine perler. Audioguiden kan brukes både fra bil, når du sykler, eller går.

Opplev Bamble med audioguide

Hør historien om Langøytangen fyr – kanskje Norges mest fotograferte fyr?

Kan man leie de små overnattingshusene «Skogly», «Beethoven» og «Mozart» i naturparken i Badeåsen?

Tropiske forhold i badeparken i Langesund.

Scene på Wrightegaarden er kjent for alle sine konserter med kjente band og musikere.

STÖRTEBECKERS GULLSKATT
Finnes det en eventyrlig skatt i området her?

Flere audioguide-ruter kommer

-Samarbeidet med Historielaget fortsetter når vi skal i gang med de neste interessepunktene i området her. Vi knytter sammen de to tettstedene i området, tar med Langesund og kyststien. Slik vil vi gi besøkende mye spennende å kose seg med, avslutter en fremoverlent og entusiastisk prosjektleder, som gleder seg til at turister kan reise sømløst i hele Norge med samme app som guide.

Følg punktene på kartet, da finner du alle de flotte stedene.

Smittevennlig

  • Du bruker din egen mobil som guide
  • Lett å holde avstand til andre
  • Besøk stedet når det er få mennesker der
  • Profesjonell guide når det passer deg

Slik virker audioguiden

  • Med audioguide på mobilen kan du lett finne severdigheter og andre skjulte perler i nærheten.
  • Kartet viser hvor du er og hvor alle severdigheter befinner seg.
  • Når du kommer til severdigheten blir historien om akkurat dette stedet automatisk fortalt med behagelig fortellerstemme. 
  • I tillegg får du se supplerende bilder som forsterker opplevelsen. 
  • Mange språk.
  • Smittevennlig og tilgjengelig hele døgnet.

Guiderutene i appen Voice Of Norway
-et samarbeidsprosjekt med hele Norge

Appen Voice Of Norway brukes i hele Norge. Slik blir det en felles dugnad for alle kommuner: å gjøre det lett for reisende å få gode opplevelser i Norge – designet av dere selv.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan legge til rette for denne typen formidling i din region eller område!

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.