fbpx

Midsundtrappene – ta quiz underveis

Midsundtrappene oddgeir visnes VoiceOfNorway quiz

Vinn premie

Rebus som motivasjon for fremdrift, og det trengs kanskje på denne spesielle turen. På toppen kan du nyte den helt fantastiske utsikten, og sammen med venner og familie prøve å finne løsningsordet på rebusen. Bokstavene vil automatisk vises på skjermen når du beveger deg innenfor den røde sirkelen som omringer hver pinne i kartet i appen. 

Svaret sender du inn via appen, og du blir med i trekning av premie fra månedens sponsor. 

Bokstavrebus på din egen telefon!

  • Ut på tur, aldri sur!
  • Få med deg familie og venner!
  • Kle deg godt, og ta med mat og drikke!

 

Vi ønsker deg lykke til!

Smartguide Audioguide Guide Turistguide

Bokstavrebusen er stengt i vinterhalvåret!

– åpner igjen våren 2022!

Tidligere premier

-Midsund Gjestestove er totalrenovert og vi gleder seg til å tilby ujåla luksus og kortreist lykke utover høsten, sier Ann Jeanette Bjørk, som er eier og daglig leder. I september sponser Gjestestova premien i Voice Of Norway sin digitale rebus opp Midsundtrappene til Rørsethornet.

Du er med i trekning av:

  • 3 retters middag for 2 personer
  • og overnatting med frokost for 2 personer

Mer å oppleve på Midsund:
-Etter en god natts søvn er dere klare for nye eventyr på Midsund. Opplev våre flotte kyststier eller ta turen til grottene Bjørneremshelleren og Franskehelleren. Du kan også dra på fisketur på snaufjellet, ved fjorden eller fra fiskebåt om du vil. Om du vil utforske øya på elsykkel eller via kajakk, kan du også leie det her, forteller Ann med en stemme som sprudler av energi og glede.

Vinner i september ble Linn Chatrin Skjerset! Vi gratulerer så mye!!

Premie i november

Premie for november blir annonsert snart.

I mellomtiden oppfordrer via alle til å komme seg ut og være med på bokstavrebusen opp til Rørsethornet!

Vinner i september ble Linn Chatrin Skjerset! Vi gratulerer så mye med den flotte premien fra Midsund Gjestestove!

Ny Nasjonal Turiststi?

-Sesongen er lang ute i havgapet, Midsundtrappene er tilgjengelig for flotte turer utover høsten. Vi har et håp om at dette blir en Nasjonal Turiststi i Norge – godt tilrettelagt og med en magisk utsikt over hele Romsdalskysten, sier i Hilde Bergebakken i Molde Næringsforum – Masterplan Reiseliv 2030.
 
-Stor vekst i besøket til Midsundtrappa Rørsethorn i sommer med 21 000 som har gått Norges lengst sammenhengende trapp opp til Rørsethorn, og hele 50 000 totalt fordelt på alle 4 Midsundtrappene, avslutter hun fornøyd.

Foto – hovedbilde: Oddgeir Visnes / Tibe

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan legge til rette for denne typen formidling i din region eller område!

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.