Rebuser i voice of norway

I tillegg til tradisjonelle audioguider produserer Voice Of Norway også rebuser som blant annet hoteller og kommuner kan tilby fastboende og gjester. På denne siden kan du lese om eksempler på forskjellige typer rebuser.

Bokstavrebus

Bokstavrebuser er en fin måte å aktivere og engasjere både voksne og barnefamilier. La dine gjester kombinere oppholdet med turgåing, ved å tilby en ekstra opplevelse. I tillegg lærer barna å navigere i kart, kombinert med spenningen av å samle punkter og finne løsningsordet.

Konseptet går ut på at du skal finne alle bokstavene som ligger ved pinnene i kartet. Når du tangerer sirkelen til hver pinne, får du den skjulte bokstaven automatisk opp på skjermen.

Til slutt settes bokstavene sammen til løsningsordet. De som finner løsningsordet kan for eksempel bli premiert.

Kart Molde digital rebus Øverlandsvatnet Stikk Ut Voice Of Norway

Rebusene i appen Voice Of Norway passer for både voksne og barn. Lag egne rebuser som du kan tilby til dine gjester og besøkende. Gjesten laster ned rebusen og er i gang på et blunk.

Ballong-sprekking

Enkelt og greit! Dette er for de minste. Barna jakter etter «ballongene» som ligger ved hver pinne i kartet.

Når de tangerer en «ballong» sprekker den med et smell! Hvem sprekker alle ballongene først eller på kortest mulig tid?

Ballong-sprekking er et lavterskeltilbud og gratis tilgjengelig for alle. I den nærliggende parken? Langs stien? På tunet? Her er mulighetene mange!

Kart Molde digital rebus den gronne korridor Stikk Ut Voice Of Norway

Voice rebus

Voice-rebuser kombinerer bruk av GPS teknologi og kjente stemmer fra ditt distrikt. Her gjelder det for sluttbrukeren å finne ut hvem sin stemme de får opplest ved hver pinne.  Denne type rebus er ment for ungdom og voksne.

Alle steder i landet har vi mer og mindre rikskjente personer, enten det er artister, kulturpersonligheter, politikere eller andre. Vi er ofte stolte av disse, og deler gjerne dette med de som besøker byen eller bygda vår.

Hva er første bokstav i navnet på personen? Finn alle punktene, noter ned første bokstav i hvert navn på hvert punkt, og sett sammen til løsningsordet. Premieres direkte eller gjennom trekning av en større premie.

En kjekk aktivitet for enkeltpersoner, opp til større forsamlinger – av alle slag!

Kart Punkt Molde digital rebus den gronne koridor Stikk Ut Voice Of Norway