fbpx

Hele Norge sin Borgny

Historiefortelling for barn og unge i Norge
Historiefortelling for barn og unge i Norge

Aktuell over hele Norge

«Barna elsker å lære», sier forfatter og pedagog Jan Hogne Christiansen. «Borgny formidler alt som skjer gjennom sine øyne når det skjer. Det betyr at det blir mer virkelighetsnært når et barn formidler det som faktisk har skjedd» fortsetter han videre.

Nå gleder han seg til å ta fatt på jobben med å formidle hele Norge sin historie for barn og er allerede i gang med flere prosjekter. Se klippet fra NRK her.

Daglig leder i Voice of Norway er veldig fornøyd med at Borgny blir en del av deres tilbud. Nå kan Voice of Norway tilby et komplett tilbud for kommuner, destinasjonsselskaper og parker/ opplevelsesarenaer der også den yngste generasjonen er ivaretatt. «Borgny er rett og slett en unik formidler. Vi går nå ut med tilbud til kommuner og andre der de kan få ett fiks ferdig produkt rett på telefonen, der brukerne kan få informasjon på flere språk, og det uten en eneste krone i investering»

Mer informasjon og pristilbud her.

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.