for kunder

Nettkurs

Tema: Publisher

Ta en titt på disse korte innføringene for å lære deg publiseringsverktøyet Publisher.

Hvordan opprette et interessepunkt
Start video
Hvordan opprette en rute
Start video
QR koder og skjulte ruter
Start video
Mediebibliotek og fotokreditering
Start video
Hvordan opprette en quiz
Start video
Andre tema

Flere nettkurs kommer.

AR - Augmented Reality

Ønsker du å vite hva AR er og hvordan det kan brukes og utnyttes?

 • Augmented Reality i audioguiden Voice Of Norway
 • Hologram av mennesker, både historiske og i nåtid
 • 3D av gjenstander
 • Hvordan kan AR brukes
 • Hvem kan bruke AR
 • Slik ser AR ut på din mobil

Synliggjør smartguiden

Har du alt du trenger for å synliggjøre deres smartguide? Her er viktige tips, gå gjennom sjekklisten.

 • Skilt med QR kode
 • Infoskjerm
 • Plakat
 • Info på din webside
 • Saker i sosiale medier
 • Deling av punkt med andre og i SOME
 • Er ditt tilbud oppdatert hos Visitselskapene
 • Presse

Har dere spørsmål eller ønsker andre tema, så send det gjerne inn til post@experio.no

Dette sier kundene

«Vi fikk installert i sommer vår naturguide-lydguide på Voice Of Norway for vår 2,5 km lange natursti «Oldemorsstien». Gjestene kan gå en times tur i det vakre høyfjellet og nyte både utsikt og natur, samt lære om omgivelsene underveis, mens man går. Vi har lagt inn 10 poster på turen med kvalitets-informasjon om natur, økologi, insekter, planter, bær, fugler og dyreliv, krigshistorie, fjelldikt og avslutning med et miljøbudskap og oppfordring om også å ta vare på naturen der en kommer fra. Vi er veldig tilfreds med produktet, med leveranse på hele 10 språk innen 30 dager, og med gode fortellerstemmer med flotte innlesningsevner . Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vårt unike innhold i Voice Of Norway, som ble publisert den 27 juli i 2019, blant annet fra mange utenlandske familier. Vi synes vi har fått mye for pengene. Vi utarbeidet manuset selv, men var under prosessen i tett dialog med Voice Of Norway teamet som stod for oversettelser og fortellerstemmer. Vi har nå fått et bra utendørs produkt som henger godt sammen med vår innendørs høyt internasjonale prisbelønte interaktive natur og villreinutstilling. Vi kan nå tilby et «utendørs museum». Jeg er veldig tilfreds med servicenivået til Experio, og de var lett tilgjengelig og fulgte oss raskt og godt opp. Kan sterkt anbefales!»

– Per Lykke, Styreleder

« Polar Park har gjester i alle aldre og fra mange nasjonaliteter – etter at vi tok i bruk Voice Of Norway har vi fått mange gode tilbakemeldinger. Gjestene setter pris på informasjonen som blir gitt og det har gjort besøket i parken til en veldig god opplevelse!»

Daglig leder – Jens-Kristian Dybwad

“FRAM tilbyr ferdigpakkede reiser med offentlig transport for både norske og internasjonale turister. Vi har tatt i bruk audioguider fra Voice of Norway på mange av våre turer for å gi de reisende en mer komplett reiseopplevelse!»   

Marit Holen – FRAM – Møre og Romsdal Fylkeskommune

«Molde kommune har lagt til rette for at både lokalbefolkningen og besøkende skal få lære mer om byen og de personene og hendelsene som har formet den. Guiding gjennom Voice Of Norway har åpnet opp for en flott måte å formidle informasjon, historie-, og kulturarv på.»

Ordfører Torgeir Dahl

«Tynset kommune fikk sommeren 2019 produsert sin egen audiovisuelle guide i Voice of Norway appen. Manus ble utarbeidet av oss, og Experio (Voice of Norway) teamet stod for oversettelse og fortellerstemmer. Vi har lagt til rette for at innbyggerne i Tynset, både unge og eldre, og ikke minst besøkende, skal få lettere tilgang til lokal historie og hendelser som har formet distriktet vårt. Om du kommer kjørende gjennom Tynset, eller går til fots i sentrum, får du historiene fortalt helt automatisk!»

Stein Jaran Kaasin – kulturkonsulent