fbpx

Vi i Ullensvang tilbyr ekte opplevelser hele året

Hotel Ullensvang, Alvavoll Frukt og Sidergard, The Fjords tilbyr smartguiden Voice Of Norway fra Experio

Løfter hele kommunen

-Med 0,5 millioner frukttrær, bratte bakker, nydelig utsikt, fjord, fjell og ei levende og flott bygd, føler vi at vi har mye å vise frem til besøkende. Siden vi allerede har mye besøk om sommeren, ønsker vi nå å kunne vise frem kommunen også i vinterhalvåret. I den forbindelse fant vi frem til smartguiden Voice Of Norway, som muliggjøre våre ideer, og som flere aktører i Norge bruker. 

Hotel Ullensvang
-synliggjør Edvard Grieg i smartguide

Hotel Ullensvang er ett av De Historiske Hotell og de tilbyr en spennende temarute i Voice Of Norway, som de kaller «I Edvard Griegs fotspor».

-Her får våre besøkende høre at flere av Griegs største verk er inspirert av Hardangernaturen, kulturen og folket her, og at mye av det blir regna som det mest dyrebare i norsk musikk, sier Anke Kern. Videre forklarer hun at hotellets historie startet i 1846 og balanserer sine rike tradisjoner med moderne fasiliteter.

Nå tilbyr Hotel Ullensvang en smartguide, for å gjøre opplevelsen for besøkende enda bedre. Dette gjør de sammen med andre lokale bedrifter. Guiden er på flere språk og er alltid tilgjengelig. En smilende Kern avslører at flere spennende guideruter er under arbeid.

Audioguide Hotel Ullensvang

Alvavoll Frukt & Sidergard
-forenkler historiefortellingen

-Alle hotellgjestene blir invitert til hagevandring hos Alvavoll Frukt & Sidergard, forteller Harald Alvavoll, et fruktbart samarbeid for å si det slik, ler Harald.

-På disse turene vandrer besøkende rundt på fruktplantasjen og lærer samtidig om fruktdyrking. Vi opplever folk som interessert i faget, og mange drar nok paralleller til hagene sine.

Vi tilbyr også sidersmaking, noe som er veldig populært, smiler Harald.

De Historiske Hotell tilbyr sidersafari på Hardangerfjorden

Smartguide på mange språk
- forenkler og supplerer personlig guide

-Vi har drevet med guiding av grupper i flere år. De store variasjonene i produksjonen av sider gjennom årstidene, og en industri i rask utvikling, har medført at vi må oppdatere materiell og skilt flere ganger i året. I tillegg er det begrenset hvor mange språk en personlig guide kan og hvor mange guideturer i døgnet vi kan kjøre, forklarer Harald.

EN GOD RESSURSUTNYTTELSE
Med smartguiden kan vi tilby denne informasjonen hele døgnet, på norsk, engelsk og tysk, i tillegg til at vi etterhvert tenker å legge inn enda flere språk. Vi får fortelle riktig historie til rett tid, ved å legge inn ruter som vi aktiverer og deaktiverer ved behov. På denne måten kan vi velge å kjøre personlig guide når vi har tid og ved spesielle anledninger, eller rett og slett møte gruppen helt til slutt slik at de kan stille ekstra spørsmål ved behov. Vi ser også at smartguiden kan være en oversetter når kun få i gruppen bruker et annet språk. Vi synes dette er fremtiden og en god ressursutnyttelse, poengterer han.

The Fjords
-tilbyr sømløs reiseopplevelse for sine gjester

-Hotel Ullensvang har en avtale med The Fjords gjennom tilbudet  «Vision of The Fjords – Hardangerfjorden. Dette er et organisert tilbud der turister kan hoppe på og av båten og delta på aktiviteter som sidersmaking hos fruktgårdene.

Vi ser også at flere har med sykkel for å være en stund på stedet, da går i de kjente og flotte stiene i området her og overnatter og spiser mat på hotellet, forteller Harald.

Sidercruise Hardangerfjorden

Foto: The Fjords/Norway`s Best

Gå de mest populære stiene i Norge

-Ja, Dronningstien på Lofthus er den mest populære stien i Norge, sier Harald stolt. Og vi har flere  slike flotte steder, sier han og nevner de flotte Munketrappene. Historien langs disse rutene er det absolutt aktuelt å fortelle om i smartguiden, avslutter Harald!

Sidercruise på Hardangerfjorden er populært

The Fjords tilbyr en sømløs reiseopplevelse for sine gjester også i Geirangerfjorden, Oslofjorden, Nærøyfjorden, Hardangerfjorden og Lysefjorden.

Vi gjør ekte opplevelser
tilgjengelige hele året

Foto: Hardanger-Folkeblad.no

Synliggjør lokale historier
-med mobilen som guide

I appen Voice of Norway ligger alt besøkende trenger!

  • Kartet viser vei til stedene (GPS)
  • Lydhistoriene starter automatisk nå de er på riktig sted
  • Historiene har profesjonelle fortellerstemmer
  • Mange språk
  • Bilder supplerer det de ser

Med fortellerstemme på mange språk, bilder og kart

Last ned smartguiden 

Appen Voice Of Norway er gratis å laste ned og tilgjengelig for alle typer smarttelefoner.

Smartguide - en bærekraftig løsning

TILGJENGELIG FOR ALLE
-Fungerer på alle smarttelefoner

KUNNSKAPSDELING
-Med guide på telefonen kan dine gjester lære mer om stedet i sitt eget tempo, til alle døgnets tider

UNIVERSELL UTFORMING
-Løsningen er bærekraftig og passer for alle

SPORLØS
-Innholdet er basert på GPS og du unngår visuell forurensing, som mange skilt lett kan bli

Smittevennlig

  • Din gjest bruker sin egen mobil som guide
  • Lett å holde avstand til andre
  • Kan besøke stedet når det er få mennesker der

Guiderutene i appen Voice Of Norway
-et samarbeidsprosjekt med hele Norge

Appen Voice Of Norway brukes i hele Norge. Slik blir det en felles dugnad for alle: å synliggjøre historiene på sitt sted – designet av dere selv.

Våre kunder

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan legge til rette for denne typen formidling i din region eller område!

Team Voice Of Norway
Telefon: 94096772

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.